LOGO ZIENDE HELENDE HANDEN horizon

Alle praktische info over mijn massagepraktijk

Goede afspraken maken goede vrienden. Ik vind het dan ook belangrijk dat je voorafgaand aan je massage goed geïnformeerd wordt. Onder andere bereikbaarheid, hygiëne en annulaties passeren de revue. Als je toch nog met vragen zou zitten, kan je via het contactformulier van je laten horen.

Kom je met de wagen naar mijn massagepraktijk? Dan kan je die kwijt op de parking van KTA ’t Spui (Predikherenlaan 18, 2500 Lier). De parking is betalend tot en met 19.00 uur. Op het einde van de Spuilei is er een gratis parking aan het appartementencomplex Wallenhof

Respecteer mijn agenda en die van de klanten die na jou komen. Ik vraag je dan ook om steeds op tijd naar je afspraak te komen. De tijd die je te laat komt, wordt van de voorziene duur afgetrokken. Je betaalt dan wel nog het volledige tarief

Boek je voor het eerst een massage? Dan ontvang je een intakeformulier per mail. Gelieve dat vooraf al in te vullen, zodat we wat tijd kunnen winnen. Als je nog verduidelijking wenst, kan je die met mij bespreken. 

Trek bij voorkeur kledij aan waarin je je comfortabel voelt. Daar kan bij een massage wel wat olie op terechtkomen, wat vetvlekken veroorzaakt. Draag dus niet je zondagse kostuum, maar kledij die vuil mag worden. Verder is het aangenamer dat je opgefrist bent voor je komst. Ter plaatse douchen is echter niet mogelijk. 

Als je een afspraak hebt en helaas niet kan komen, annuleer je die minstens 48 uur op voorhand om niets te hoeven betalen. Annuleer je tussen 48 en 24 uur vooraf? Dan ben ik genoodzaakt om 50 % van de kosten aan te rekenen. Wie minder dan 24 uur op voorhand afzegt of helemaal niet verwittigt, betaalt het complete tarief. De factuur wordt je dan per mail of per post toegestuurd.

Door een massage komen er afvalstoffen in je lichaam vrij. Daarom is het essentieel dat je na afloop voldoende water of thee drinkt. Koffie en alcoholische dranken zijn af te raden.

Nog twee praktische zaken die ik wil aanhalen, zijn kapsels en telefoons. Heb je lang haar? Dan draag je dat best in een staart met een elastiekje. Gedurende een massage vraag ik je om je gsm of smartphone uit te schakelen. Laat het mij vooraf weten als je toch een belangrijk telefoontje verwacht.

Kankerpatiënten verwijs ik graag door naar mijn collega Martine van Mar Gezondheidspraktijk in Lier. Meer informatie is op haar website te lezen.

Bij mij kan je géén erotische massages boeken. Mijn zaak beschikt niet over een prostitutievergunning.

Enkele veelgestelde vragen op een rij

Neen, mijn praktijk is gesloten in het weekend.

Mijn praktijk is geopend van maandag tot vrijdag, van 15.00 uur tot 17.30 uur en van 18.30 uur tot 21.00 uur. Op feestdagen is mijn praktijk gesloten.

Mijn massagepraktijk opende de deuren op 8 juni 2016. Zelf geef ik al massages sinds december 2013. 

Vanaf dertien weken zwangerschap mag je een massage boeken. Daarbij raad ik je mijn zwangerschapsmassage aan. Voor dertien weken zwangerschap kan je geen massages aanvragen om te voorkomen dat je een miskraam krijgt. 

Neen, dat is niet nodig. Ik heb zelf handdoeken voorzien om op de massagetafel te leggen. Het gebruik ervan is in de prijs inbegrepen

Draag bij voorkeur losse en comfortabele kledij. Het is aangenamer om die na massage weer aan te trekken. 

Op deze website, en meer bepaald via de pagina Reserveren, kan je een afspraak maken in mijn praktijk. Je ziet dan mijn online agenda met alle beschikbare datums en tijdstippen. Eens je sessie definitief vastligt, ontvang je daarvan een bevestiging

Een lichaamsmassage houdt in dat ik je rug, je benen langs de voor- en achterzijde, je voeten en je armen masseer. Ter afsluiting neem ik je schouders en nek voor mijn rekening. Je buik en billen (zitvlak) masseer ik enkel op aanvraag. Je borstkas, borsten of geslachtsdelen komen niet aan bod. 

Gedurende een Japanse gelaatsmassage masseer ik je gezicht en hoofd. Als je een lichaamsmassage geboekt hebt, masseer ik die niet. Wil je dat wel? Kies dan voor een combimassage? Dat is een massage naar keuze waarin een halfuur durende Japanse gelaatsmassage inbegrepen zit. De prijs ervoor staat in mijn tarievenlijst.

Neen, duo’s worden niet aanvaard. Je kan wel iemand meebrengen of samen met iemand komen en één voor één van een massage genieten. 

Een massage van één uur kost € 65,00. Voor een hotstonemassage van één uur betaal je dan weer 70,00

Neen, het is verplicht om je slip aan te houden omwille van hygiënische redenen. 

Neen, ik heb geen douche ter beschikking.

Neen, dat is niet mogelijk. Je kan thuis voor je vertrek je voeten wassen.

Neen, ik heb geen eigen parking. In de straat zijn er betalende parkeerplaatsen voorzien. Aan KTA ‘t Spui (Predikherenlaan 18, 2500 Lier) is er een grote parking op ongeveer vijf minuten wandelafstand van mijn zaak. Die is betalend tot en met 19.00 uur. Op het einde van de Spuilei, het Wallenhof, is er evengoed een grote gratis parking. Die bevindt zich ook op vijf minuten wandelen. 

Ja, bij mij om de hoek in de Blokstraat, is er een parkeerplaats voor mensen met een handicap. Die bevindt zich op twee minuten wandelen.

Ja, het station van Lier ligt op ongeveer vijftien minuten wandelen van mijn massagepraktijk. Op de Grote Markt zijn er dan weer twee bushaltes op minder dan tien minuten wandelen. 

Neen, ik geef noch massages met happy endings, noch erotische massages. Ik masseer evenmin geslachtsdelen. Daarvoor ben ik niet bevoegd omdat ik geen prostitutievergunning heb. Ik zou het appreciëren als je me niet belt of het in de loop van een massage vraagt, want je krijgt écht geen erotische massage