LOGO ZIENDE HELENDE HANDEN horizon

Mijn massages, meer dan louter wellness

In mijn praktijk ben je van harte welkom voor een deugddoende massage. Omdat ik mij op je individuele situatie richt, zijn mijn massages meer dan louter wellness. Ik geef je een goed gevoel, laat de stress van je afglijden en draag bij aan jouw levenskwaliteit. Je spieren zullen namelijk soepeler aanvoelen, je bloedtoevoer zal verbeteren en afvalstoffen worden vlotter afgevoerd. 

Je kan bij mij uit allerlei massages kiezen, waaronder voor een lichaamsmassage, een deelmassage of een fibromyalgiemassage. Wat die exact inhouden, leg ik hieronder kort uit. Nadat je je ingelezen hebt, kan je eenvoudig een afspraak boeken of een cadeaubon aanvragen. De tarieven per massage vind je dan weer in mijn prijslijst terug. Graag tot snel!

Tijdens een lichaamsmassage masseer ik je rug, je benen langs de voor- en achterzijde, je voeten en je armen. Op het einde neem ik ook je schouders en nek onder handen. Door de massage zal de bloedtoevoer in je spieren tijdelijk verbeteren en zullen afvalstoffen beter afgevoerd worden. Het resultaat? Je zal je helemaal ontspannen voelen! Laat het mij gerust weten als je tegelijkertijd je buik en/of zitvlak wil laten masseren. Let er wel op dat ik géén erotische massages geef. 

Of je nu een fysieke of zittende job hebt, je rug verdient sowieso voldoende aandacht. Je rug reageert immers op lichamelijke en geestelijke stress, wat met verhoogde spanning en pijn gepaard gaat. Ervaar je erge rugpijn en zit geen enkele houding nog comfortabel? Een rugmassage brengt dan verlichting – beschouw die dus niet als luxe, maar als een noodzaak. Gedurende een rugmassage masseer ik zowel je rug als je nek en schouders.

Een hotstonemassage houdt in dat ik je lichaam met verwarmde vulkaanstenen uit basalt handmatig masseer. Dankzij de combinatie van warmte en masserende bewegingen zal je heerlijk ontspannen. Daarenboven wordt je bloedsomloop gestimuleerd, worden gifstoffen afgevoerd en worden eventuele lichamelijke klachten verlicht.

Een zwangerschap kan heel wat lichamelijke ongemakken met zich meebrengen. Vanaf de dertiende week van je zwangerschap kan je bij mij terecht voor een aangepaste massage. Die is gericht op je eigen welzijn en dat van je baby. Tal van zwangerschapspijntjes zullen verleden tijd worden. Al heel wat klanten hebben zich door mijn massages beter gevoeld!

Ondervind je last van bepaalde lichaamsdelen en wil je die laten behandelen? Ga dan voor een deelmassage. Je hoeft me slechts op de hoogte te stellen welke lichaamsdelen je wil laten masseren. Denk aan de achterkant van je lichaam, waaronder je rug of de achterkant van je benen. Je kan eveneens enkel je benen, je rug of armen laten masseren. Ik masseer geen borsten, borstkassen en geslachtsdelen.

Een Japanse gelaatsmassage is gebaseerd op de meridianen en accupunctuurpunten in je gelaat. Zo wordt de bloeddoorstroming in je gelaat bevorderd en worden gifstoffen afgevoerd. Het resultaat is een gezonde teint. Wie regelmatig een Japanse gelaatsmassage boekt, ondergaat als het ware een natuurlijke facelift.

Ben je een fibromyalgiepatiënt? Dan kan ik je klachten verlichten met een massage. Die pas ik geheel aan je behoeften aan. Na afloop voel je je beter in je vel en ervaar je minder slaapproblemen.

Een littekenweefselmassage kan je aanvragen ten vroegste veertien dagen nadat je wonde dichtgegroeid is. Het beste resultaat verkrijg je tot twee jaar na de verwonding en/of operatie. Na twee jaar heeft een littekenmassage immers nut om verkleving op een regelmatige basis los te maken. 

Het doel van de massage is om verkleving tegen te gaan en om je soepel te laten blijven bewegen. Zo hindert je litteken je niet. Een sessie duurt ongeveer een kwartier tot een halfuur, naargelang de grootte van het litteken en de graad van verkleving. Het tarief bepaal ik op basis van de duur.