LOGO ZIENDE HELENDE HANDEN horizon

Hoe mijn verhaal als massagetherapeut startte

Op deze pagina geef ik je een inkijk in hoe mijn verhaal een tiental jaar geleden precies startte. Ik volgde een opleiding tot massagetherapeut, waarbij ik geregeld op familieleden en vriendinnen oefende.

Waar ik eerst op een gewone tafel te werk ging, kocht ik later een plooibare massagetafel aan. Na de cursus ging ik aan de slag bij een privésauna. Omdat ik de smaak danig te pakken had, schreef ik me in voor een opleidingspakket meester-masseur. Daarin leerde ik verschillende massagevormen aan. 

Oefening baart kunst. Onder dat motto deed ik zoveel mogelijk praktijkervaring op. Ik zocht modellen uit aan wie ik gratis massages kon geven. Ondertussen kreeg ik een contract bij de privésauna aangeboden. Hoewel ik het fijn vond om klanten daar te verwennen, ondervond ik al snel dat ik meer voldoening haalde uit massages bij mij thuis. 

Van woonkamer naar praktijkruimte

Toen ik uiteindelijk beslist had dat ik massages bij me thuis wilde geven, deed ik dat eerst in mijn woonkamer. Aangezien er niet zoveel plaats was, startte ik in het voorjaar van 2016 met verbouwingen. Zo werd de eerste verdieping van mijn woning een volwaardige praktijkruimte

Op 8 juni 2016 opende ik officieel de deuren van mijn eigen kleinschalige massagepraktijk. Sindsdien zet ik dag na dag mijn beste beentje voor om jou een aangename ervaring te beloven en mijn service verder te verbeteren.

ZIENDE HELENDE HANDEN

Massagetherapeut die vastzittende spieren losmaakt

Aangezien ik slechtziend ben, voel ik goed aan welke spieren gespannen zijn. Tijdens een massage geef ik die spieren extra aandacht, zodat ze weer soepel aanvoelen. Zo voel je je na de massage opvallend beter en ontspannen. Mijn slagzin luidt dan ook: massagetherapeut voor vastzittende spieren.

Overtuigd door mijn aanpak? Aarzel dan niet om een massage bij mij te reserveren. Enkele veelgestelde vragen heb ik op mijn FAQ-pagina verzameld. Uiteraard sta ik je met plezier persoonlijk te woord als je niet meteen een antwoord vindt.